Makkelijk en voordelig pakketten versturen

Woensel koerier heeft als de zakelijke pakkerverzender van Nederland ook een pakketservice. Wanneer u een pakket wilt versturen wordt het door ons bij u op locatie opgehaald. Wij verzorgen voor u de frankering en het verzenden doen wij zowel in Nederland als in het buitenland.

Scherp tarief

Met de pakketservice van Woensel koerier kunt u pakketten versturen voor een lage prijs, zonder dat u veel moeite hoeft te doen. Afhankelijk van de aantallen en wensen rondom de verzending van de pakketten kunnen wij vaak nog extra scherp zijn in de pakketprijs. Zeker wanneer het een bezorging betreft in de regio waar wij actief zijn.

Koeriers- en bodediensten

U wilt met spoed op een bepaald tijdstip uw pakket versturen? Daarvoor kunt u terecht bij onze koeriersdiensten. En wanneer u juist periodiek uw pakketten wilt laten bezorgen bijvoorbeeld tussen de vestigingen van uw bedrijf, verzorgen we dit met onze bodediensten.

Bezorgservice

Heeft u een bankstel gekocht en u kan het niet vervoeren? Wij hebben helpen u graag. Met ons Transport dienst halen wij u goederen op en bezorgen we op de juiste adres.

Spoedzendingen

Heeft u een zending die met spoed vervoerd moet worden?  Onze koeriers staat altijd met het juiste geconditioneerde voertuig voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Verhuisdienst

De verhuisdienst van Woensel Koerier zorgt er voor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt! Wij bieden u namelijk meer dan alleen het transporteren van uw inboedel; we nemen u ook graag de minder fijne klusjes uit handen.

Pallettransport

Niet alleen voor iets kleins zoals een brief of doos, maar ook voor een hele pallet of complete lading kunt u bij ons terecht.